Ervaren Hypotheekspecialist

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? En dat bij een organisatie die bruist van energie en innovatie? Zoek niet verder! MUNT Hypotheken is een jonge, dynamische organisatie, gevestigd op een unieke locatie in het bruisende hart van Den Haag. Hier werken we met elkaar aan het mooiste hypotheekbedrijf van Nederland. Spreekt jou dit aan? Dan willen we jou in ons team!

Stap binnen in de wereld van MUNT Hypotheken: dé onstuitbare kracht achter de transformatie van de Nederlandse hypotheekmarkt. Sinds onze oprichting in 2014 verstrekken we hypotheken met de solide steun van pensioenfondsen en institutionele beleggers. Vanaf de start met de ambitie om helderheid en eerlijkheid te brengen in de complexe hypotheekwereld. Razendsnel zijn we binnengestormd in de top 10 van hypotheekaanbieders. MUNT Hypotheken is het enige, échte alternatief voor de grootbanken en verzekeraars. Onze missie? De beste hypotheekaanbieder van Nederland zijn.


Wat jij gaat doen

We zoeken een ervaren hypotheekspecialist voor 32 tot 40 uur per week die energie krijgt van en goed is in het oplossen van complexe hypotheekaanvragen. In deze functie werk je nauw samen met onze acceptanten op de externe mid-offices. Je vindt samen met hen manieren waarop we toch 'ja' kunnen zeggen op aanvragen die eerst 'nee' leken. Met jouw slimme inzichten en grondige kennis van hypotheken vind je de beste oplossing voor elke situatie, altijd met het belang van de klant voorop.

Je ondersteunt de acceptanten met het toepassen van ons acceptatiebeleid en zorgt ervoor dat ze precies weten wat de mogelijkheden zijn binnen hun mandaat. Je legt het beleid uit, hoe ze dat moeten toepassen en helpt ze waar nodig. Samen gaan jullie op zoek naar de beste oplossing voor onze nieuwe klant. Snel duidelijkheid geven, daar gaat het om!

En je zet jouw ervaring ook in om ons beleid en onze werkwijze te verbeteren en om te zorgen dat we de beste service bieden aan onze partners. Jouw doel? Samen met het team zorgen dat MUNT Hypotheken de hypotheekaanbieder is waarvoor de acceptanten het liefst werken. Jouw inzet draagt direct bij aan tevredenheid, ongeacht het besluit over de aanvraag. Je werkt daarbij vanuit ons bruisende kantoor in Den Haag.

Onze doelstellingen

Wij hebben een helder doel: de beste hypotheekaanbieder van Nederland zijn door transparantie en innovatie. We koesteren onze toegankelijke organisatie en de levendige bedrijfscultuur die ons uniek maakt en vinden het belangrijk om deze te behouden terwijl we groeien. Groei betekent voor ons niet alleen in omvang toenemen, maar zeker ook in kwaliteit verbeteren. De externe mid-offices zijn voor ons het eerste aanspreekpunt voor de onafhankelijke hypotheekadviseurs waarmee wij werken. Als de acceptanten daar prettig met ons samenwerken, stralen ze dat ook uit naar de adviseurs en daaraan lever jij een belangrijke bijdrage.

Jouw profiel

 • Je denkt analytisch en bent ondernemend.
 • Je kunt goed communiceren, zowel één op één als binnen een team.
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in de hypotheekwereld en de juiste diploma's (Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet, en Wft Vermogen).
 • Je hebt actuele kennis van hypotheekwetgeving en -regelgeving.
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands.
 • Je bent gedreven om jezelf professioneel te blijven ontwikkelen, met een goede dosis humor.

Wat wij bieden

 • Een dynamische rol in een jong, maar ervaren en ambitieus bedrijf.
 • Een competitief salaris met moderne arbeidsvoorwaarden.
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkelingsplannen.
 • Een gezellig en hecht team in een prettige werkomgeving.
 • Dagelijkse, tot in de puntjes verzorgde gezamenlijke lunch.
 • Leuke events zoals de jaarlijkse Mystery Trips, maandelijkse borrels, teamuitjes, en ons legendarische kerstdiner.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Stuur je motivatiebrief en cv naar werkenbij@munthypotheken.nl. Voor vragen over de functie kun je ook contact met ons opnemen via dit e-mailadres of bellen naar 070-406 67 13.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deel deze vacature

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.