MUNT Hypotheken; onze voordelen voor u

MUNT Hypotheken combineert een scherpe prijs met heldere en moderne voorwaarden. Met een aantal van deze voorwaarden onderscheidt MUNT Hypotheken zich zeer positief ten opzichte van andere hypotheekaanbieders. Graag zetten wij de voordelen voor u op een rijtje:

  • Is op de dag dat u bij de notaris de hypotheekakte tekent de rente die voor uw lening geldt lager dan in uw rente-aanbod? Dan krijgt u die lagere rente. Als u bij de notaris bent geweest sturen wij u een brief waarin de rente staat die u gaat betalen.
  • U mag bij MUNT Hypotheken altijd extra aflossen. Dat mag onbeperkt en is zonder kosten als u aflost met uw eigen geld.
  • De rente die u betaalt, bepalen wij aan de hand van de hoogte van uw hypotheek en de marktwaarde van uw woning. Als u voldoende heeft afgelost, gaat u automatisch minder rente betalen.

Welke hypotheek bij u past hangt af van uw huidige en toekomstige financiële situatie en uw persoonlijke wensen. MUNT Hypotheken worden altijd afgesloten via een onafhankelijke adviseur. Kies hier een adviseur bij u in de buurt.

Lees hieronder meer over de verschillende hypotheekvormen: