Medewerker bijzonder beheer

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? En dat bij een organisatie die bruist van energie en innovatie? Zoek niet verder! MUNT Hypotheken is een jonge, dynamische organisatie, gevestigd op een unieke locatie in het bruisende hart van Den Haag. Hier werken we met elkaar aan het mooiste hypotheekbedrijf van Nederland. Spreekt jou dit aan? Dan willen we jou in ons team!

 Stap binnen in de wereld van MUNT Hypotheken: dé onstuitbare kracht achter de transformatie van de Nederlandse hypotheekmarkt. Sinds onze oprichting in 2014 verstrekken we hypotheken met de solide steun van pensioenfondsen en institutionele beleggers. Vanaf de start met de ambitie om helderheid en eerlijkheid te brengen in de complexe hypotheekwereld. Razendsnel zijn we binnengestormd in de top 10 van hypotheekaanbieders. MUNT Hypotheken is het enige, échte alternatief voor de grootbanken en verzekeraars. Onze missie? De beste hypotheekaanbieder van Nederland zijn.


Wat jij gaat doen

In deze functie begeleid je klanten met een betalingsachterstand of die problemen verwachten met het voldoen van hun hypotheek. Je luistert aandachtig en vraagt door om de kern van het probleem te begrijpen. Jouw doel is de klant te helpen onbezorgd te wonen en hun financiële zelfstandigheid te versterken. Je begrijpt de klantsituatie en biedt actieve ondersteuning.

 Als vertegenwoordiger van MUNT Hypotheken ben je het directe aanspreekpunt voor klanten. Je hebt de vrijheid om zelfstandig beslissingen te nemen, met ondersteuning van collega's indien nodig. Je werkt ook mee aan de ontwikkeling van de afdeling en draagt bij aan procesverbeteringen. Tot slot monitor je de kwaliteit van onze portefeuille.

Onze doelstellingen

Wij hebben een helder doel: de beste hypotheekaanbieder van Nederland zijn door transparantie en innovatie. We koesteren onze toegankelijke organisatie en de levendige bedrijfscultuur die ons uniek maakt en vinden het belangrijk om deze te behouden terwijl we groeien. Groei betekent voor ons niet alleen in omvang toenemen, maar zeker ook in kwaliteit verbeteren. Dus jou beter maken in je werk, of dat nu werkwijze of vaardigheden en kennis betreft.

Jouw profiel

 • Je hebt de ambitie om je verder door te ontwikkelen.
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en bent in het bezit van WFT basis en Hypothecair krediet of bereid deze snel te halen.
 • Je hebt 3 jaar werkervaring met soortgelijke rol binnen of buiten de bancaire sector.
 • Hypothekenkennis is handig, maar niet vereist.
 • Je bent zacht op de relatie, hard op inhoud en zet de klant op de eerste plaats.
 • Je bent een teamspeler die ook comfortabel zelfstandige besluiten neemt.
 • Tenslotte ben je bereid om 40 uur per week te werken.

 

Wat wij bieden

 • Een dynamische rol in een jong, maar ervaren en ambitieus bedrijf.
 • Een competitief salaris met moderne arbeidsvoorwaarden.
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkelingsplannen.
 • De plek om het verschil te maken in de wereld van Bijzonder Beheer.
 • Een gezellig en hecht team in een prettige werkomgeving.
 • Dagelijkse, tot in de puntjes verzorgde gezamenlijke lunch.
 • Leuke events zoals de jaarlijkse Mystery Trips, maandelijkse borrels, teamuitjes, en ons legendarische kerstdiner.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Stuur je motivatiebrief en cv naar werkenbij@munthypotheken.nl. Voor vragen over de functie kun je ook contact met ons opnemen via dit e-mailadres of bellen naar 06 5469 2569.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deel deze vacature

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.