Consumenten informatie

U heeft op deze site waarschijnlijk al heel wat informatie kunnen vinden over MUNT Hypotheken. Het kan zijn dat u nog meer wilt weten of een vraag heeft over uw lening bij MUNT Hypotheken. Neemt u dan contact op met Stater.


Stater N.V.

MUNT Hypotheken laat de administratie van de hypotheken verzorgen door de specialist op dit gebied, namelijk Stater in Amersfoort. Stater is de grootste hypotheekverwerker van Nederland met meer dan 1,3 miljoen hypotheken in beheer. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op via 085-760 00 16 of stuur een email naar muntdesk@stater.nl.


MijnHypotheekOnline

Samen met Stater maakt MUNT Hypotheken het mogelijk om online uw hypotheekgegevens in te zien. Klik op MijnHypotheekOnline om in te loggen. Als u vragen heeft over uw HypotheekOnline kunt u contact opnemen met Stater via het nummer 085-760 00 16.


Bouwdepot

Nadat de lening in beheer is genomen stuurt Stater u namens MUNT Hypotheken het formulier toe. Als u een bouwdepot heeft bij MUNT Hypotheken, dan kunt u uw declaraties met rekeningen naar hen insturen. Heeft u vragen over uw bouwdepot? U kunt dan de klantenservice van Stater bellen op 085-760 00 16 of een mail sturen naar muntdesk@stater.nl.

Online uw declaraties inleveren
MUNT Hypotheken maakt het mogelijk om online uw declaraties in te dienen. Ga naar MijnHypotheekOnline om daarvoor in te loggen. Nadat uw lening in beheer is genomen, ontvangt u per post een brief met daarin een toegangscode. Na aanmelden via de instructies vermeld in deze brief, kunt u inloggen en online uw declaraties indienen. De verwerking van declaraties die ingediend zijn via MijnHypotheekOnline is sneller dan via een papieren declaratieformulier.


Wilt u meer weten van MUNT Hypotheken?

Heeft u nog een vraag voor ons? Bij onze veelgestelde vragen vindt u vast het antwoord. Staat het antwoord dat u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


Downloads