MUNT Hypotheken
Gewoon samen

Wat is MijnHypotheekOnline?

Samen met Stater maakt MUNT Hypotheken het mogelijk om online uw hypotheekgegevens in te zien op MijnHypotheekOnline. Als u vragen heeft over MijnHypotheekOnline kunt u contact opnemen met onze klantenservice via nummer 033-4509118. Nadat wij uw lening in beheer nemen, ontvangt u per post een brief met daarin een toegangscode. Als u zich heeft aangemeld, kunt u inloggen en de gegevens van uw lening inzien. 

De MijnHypotheekOnline app
Heeft u de MijnHypotheekOnline app al gedownload? Hiermee kunt u nog gemakkelijker op elk apparaat uw hypotheekgegevens inzien en extra aflossen. Heeft u een bouwdepot? Declaraties indienen kan nog sneller door een foto te maken van uw factuur en deze in te sturen via de app. Klik hier om de app te downloaden in de App Store (IOS) en klik hier om de app te downloaden in de Google Play Store (Android).

Uw post digitaal beschikbaar
Wat betekent dat? Alle post zetten wij voor u klaar in uw persoonlijke MijnHypotheekOnline omgeving. Na het inloggen vindt u de nieuwe post eenvoudig onder het tabblad [Documenten]. En zodra er nieuwe post voor u is, ontvangt u hierover een e-mail van ons.

Online uw declaraties inleveren
MUNT Hypotheken maakt het mogelijk om online uw declaraties in te dienen. Ga naar MijnHypotheekOnline om daarvoor in te loggen. Nadat uw lening in beheer is genomen, ontvangt u per post een brief met daarin een toegangscode. Na aanmelden via de instructies vermeld in deze brief, kunt u inloggen en online uw declaraties indienen. De verwerking van declaraties die ingediend zijn via MijnHypotheekOnline is sneller dan via een papieren declaratieformulier.

Eenvoudig aflossen via IDEAL
Na aanmelden via de instructies vermeld in de brief, kunt u inloggen en via IDEAL een aflossing op uw lening aan ons overmaken. Dat kan zelfs tot 50.000 euro per transactie.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Vind een adviseur

MUNT Hypotheken werkt samen met een groot netwerk van onafhankelijke adviseurs. U vindt er hier vast een die bij u past.