Voorlegdesk

Voor het voorbespreken van nieuwe aanvragen die aandacht behoeven vanwege de coronacrisis, kunt u aankloppen bij onze rechtstreekse voorlegdesk. Dit geldt voor nieuwe aanvragen die al ingediend zijn, maar ook voor potenti├źle aanvragen waarbij u nog met de klant in gesprek bent. U kunt aangeven wat de situatie van uw klant is en wat volgens u het beste advies is.

U hoeft uiteraard niet alle vragen bij ons voor te leggen. Echter denken wij graag met u mee. Stuur ons uw corona gerelateerde situaties naar: coronavoorlegdesk@munthypotheken.nl. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.


Corona voorlegdesk

1

MAIL DE SITUATIE EN MOTIVATIE

Zowel bij een nieuwe als bij een lopende aanvraag, waar de coronacrisis van invloed op is, stuurt u een e-mail naar coronavoorlegdesk@munthypotheken.nl. Vermeld daarin de situatie van de klant en uw onderbouwing ten aanzien van deze situatie.

2

BINNEN EEN DAG ANTWOORD

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie. Het besluit zal worden vastgelegd zodat ook de serviceproviders op de hoogte zijn.

Als het een nieuwe aanvraag betreft, stel ons dan op de hoogte wanneer de aanvraag is ingediend zodat wij dan de aantekening in het dossier kunnen maken.

Voorlegdesk