Contact

Heeft u een vraag, wilt u iets aan ons doorgeven of wilt u gewoon meer informatie? Wij helpen u graag snel verder.

 


MUNT klant

Voor alle vragen over uw MUNT Hypotheek staan wij op werkdagen van 8:00 uur tot 20:00 uur voor u klaar. U kunt ons bellen op 085-7600016 of een mail sturen naar muntdesk@stater.nl. U kunt ook kijken of u uw vraag op onze veelgestelde vragen pagina staat.

Heeft u een specifieke vraag over uw bouwdepot? Dan kunt u een e-mail sturen naar muntbouwdepot@stater.nl.

Heeft u een vraag over een (mogelijke) betalingsachterstand op uw hypotheek? Neem dan contact op met ons team Bijzonder Beheer.

NIEUWE MUNT KLANT

Als u interesse heeft in een MUNT Hypotheek, dan kan een onafhankelijke adviseur u verder helpen. Heeft u nog geen adviseur? Via onze adviseurszoeker vindt u er snel een die bij u past.

Als u een aanvraag heeft gedaan voor een MUNT Hypotheek, kunt u voor al uw vragen hierover bij uw adviseur terecht.

Adviseur

Als u vragen heeft over leningen in beheer, neem dan op werkdagen van 8:30 uur tot 17:30 uur contact op met onze intermediairdesk. U kunt ons bellen op 033-4509780 of een mail sturen naar intermediairinfo@stater.nl.

Heeft u een vraag over een aanvraag die u voor uw klant bij ons heeft ingediend, neem dan contact op met uw mid-office/serviceprovider. 
Flexfront030 600 5120
DAK030 214 2299
VCN Hypotheekservice085 041 0920 
Huismerk088 766 3870 

Salesmanagement MUNT Hypotheken
Onze salesmanagers Marcelle, David, Remco en Jet staan voor u klaar! Heeft u een specifieke vraag over onze voorwaarden, of wilt u gewoon een keer bijpraten? Stuur dan een e-mail naar sales@munthypotheken.nl

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.