Disclaimer

Op deze site wordt informatie verstrekt over de producten van MUNT Hypotheken. Als u gebruik maakt van deze site en kennis neemt van de inhoud ervan, dan gelden daarvoor de volgende voorwaarden. Het betreft algemene en indicatieve informatie, waaraan in individuele gevallen geen rechten kunnen worden ontleend en waarvan de inhoud niet als een aanbod of advies kan worden beschouwd.

Bij het samenstellen van de inhoud van deze site, of elke andere site waarnaar wordt verwezen, hebben wij zo veel mogelijk geprobeerd betrouwbare en actuele informatie te geven. MUNT Hypotheken kan echter niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de informatie die wordt verstrekt en is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden en/of voor eventuele gevolgen van het gebruik van de informatie die op of via deze site beschikbaar is.

Persoonsgegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt. MUNT Hypotheken stelt individuele gegevens nooit ter beschikking aan partijen die niet tot het gebruikelijke hypotheektraject behoren. Zie hiervoor ook onze Privacyverklaring.


Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.