MUNT Hypotheken
Gewoon samen

Wij zijn MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken kwam in 2014 op de Nederlandse markt en wij bieden adviseurs en hun klanten transparante hypotheken aan met heel goede en eerlijke voorwaarden, scherpe rentes en een duidelijk, snel en zorgeloos aanvraagproces. Wij verstrekken hypotheken op basis van kapitaal van een groot aantal Nederlandse pensioenfondsen en behoren daarmee tot de 10 grootste hypotheekaanbieders van Nederland. Wij willen de beste hypotheekaanbieder van Nederland zijn en de toon zetten. Snel, omdat u snel duidelijkheid over uw aanvraag wil hebben. Transparant, omdat een hypotheek niets meer is dan een lening voor een huis. En natuurlijk goed geprijsd, omdat een hypotheek nu eenmaal niet meer hoeft te kosten.

Voordelen voor u
U betaalt automatisch minder rente na aflossen
U lost zonder kosten af met uw eigen geld
U profiteert van dalende rente totdat u passeert
U betaalt geen opslag op uw aflossingsvrije lening

Wie doet wat?

Een hypotheek is een lening voor een huis. Dat is simpel. Het geld waarmee wij hypotheken verstrekken komt bij institutionele beleggers zoals pensioenfondsen vandaan en als u eenmaal voor ons kiest, moeten wij dat natuurlijk snel en zorgeloos voor u regelen. Maar wie doet nu wat? U leest het hier.

MUNT

MUNT Hypotheken verstrekt leningen voor de aankoop van een huis of voor het oversluiten van een lopende hypotheek. De organisatie achter MUNT Hypotheken is Dutch Mortgage Funding Company (DMFCO).

DMFCO

Dutch Mortgage Funding Company is de grootste onafhankelijke vermogensbeheerder van Nederlandse hypotheken. Institutionele beleggers zoals pensioenfondsen investeren via ons in Nederlandse woninghypotheken.

Stater

Stater brengt namens MUNT Hypotheken het aanbod uit en als u klant bij ons wordt, beheren zij uw hypotheek. Dat doen zij ook voor andere aanbieders en ze beheren meer dan 30% van alle hypotheken in Nederland.

BEDANKT

Onze klanten beoordelen ons
met een 8,6 op Independer

1 juni 2018