Ik ben
adviseur

Wij geloven in de kracht van onafhankelijk hypotheekadvies. Wij zijn u en uw klanten van dienst met aantrekkelijke tarieven, uitstekende hypotheekvoorwaarden en een aanvraagproces dat tot het beste in de markt behoort. Het aanvraagproces loopt altijd via een serviceprovider. Hiervoor werken wij samen met FlexFront/BCMGlobal, DAK, VCN en Huismerk.


Munt Hypotheekgids

In de MUNT Hypotheekgids vindt u al onze acceptatievoorwaarden en de productkaart. Zo kunt u uw klanten goed informeren over onze MUNT Hypotheek.

Download de Hypotheekgids als pdf.

Relatiemanagement

Onze relatiemanagers Jet, Marleen en Remco staan voor u klaar! Heeft u een specifieke vraag over onze voorwaarden, of wilt u gewoon een keer bijpraten? Stuur dan een e-mail naar relatiemanagement@munthypotheken.nl

Schrijf u in voor de rente-update

Meld u direct aan voor onze rente-update en mis vanaf nu nooit meer een rentewijziging van MUNT Hypotheken

Ik wil een aanstelling

U kunt een MUNT Hypotheek aanvragen via FlexFront, DAK, VCN Hypotheekservice of Huismerk. Klik hier voor meer informatie en contactgegevens.

KOP-MUNT

Zoekt u diepgang achter het nieuws over hypotheken? Op Kop-Munt leest u achtergronden bij het nieuws, interviews, prikkelende columns en nog veel meer. Kijk op Kop-Munt.nl