Advies & afsluiten


Ons advies: laat u adviseren

Goed hypotheekadvies is goud waard. Laat u daarom adviseren door een onafhankelijke hypotheekadviseur. MUNT Hypotheken geeft zelf geen advies maar maakt daarvoor gebruik van een groot netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. U vindt er eenvoudig en snel een bij u in de buurt via onze adviseurszoeker. Hij of zij kan op basis van uw gegevens bepalen op welke manier een verantwoorde hypotheek haalbaar is. Nadat uw hypotheekadviseur u voorzien heeft van advies, is het tijd om de hypotheek aan te vragen.

Hypotheek aanvragen

Uw hypotheekadviseur maakt voor u een selectie van de best passende hypotheekaanbieders en daaruit kiest u de aanbieder waar u de hypotheek aanvraagt. Wij zouden het geweldig vinden als u voor MUNT Hypotheken kiest. De meeste hypotheekadviseurs vragen de hypotheek ook voor u aan. Er zijn ook online partijen waar u de bemiddeling zelf kunt doen. U bepaalt hoe u dat wilt regelen. Om uw aanvraag te kunnen accepteren hebben wij diverse documenten van u nodig. Deze levert u via uw adviseur bij ons aan. Als u het bindend aanbod heeft getekend en wij uw hypotheek akkoord hebben gegeven, kunt u naar de notaris.

Na passeren heeft u een MUNT Hypotheek

U maakt een afspraak bij de notaris. Bij de levering van een huis is de koper verplicht om een notaris in te schakelen. Hij is als enige bevoegd om een notariële akte op te maken. De notaris maakt voor u de hypotheekakte op als u uw hypotheek oversluit en als u een nieuw huis aankoopt maakt de notaris ook nog een eigendomsakte op. In dat geval tekent u twee akten. De notaris berekent voor het opmaken van deze akten kosten. Zodra u beide akten getekend heeft bent u eigenaar van uw nieuwe huis en een MUNT Hypotheek. Welkom!

Het moment dat u gaat verhuizen

Gefeliciteerd met het afsluiten van uw MUNT Hypotheek! Misschien gaat u nu uw nieuwe huis verbouwen of is het al helemaal naar uw wens. In ieder geval komt het moment dichterbij dat u gaat verhuizen. Heeft u hulp nodig bij het verhuizen? U vindt nu eenvoudig beschikbare verhuisbedrijven op één overzichtelijk platform. Vergelijk gratis en vrijblijvend verschillende verhuisbedrijven.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.