Het MUNT bos

Het MUNT Bos

MUNT en groen gaan sinds dag één hand in hand, het zit in ons DNA. Niet voor niets werken wij samen met Landlife Company. Zij hebben zichzelf als doel gesteld om zoveel mogelijk land te herstellen door middel van herbebossing. Onze doelstelling is om de footprint van alle MUNT Hypotheken samen met u CO2-neutraal te maken. De eerste stap hebben we gezet! Het MUNT Bos is een feit: ruim 40.000 bomen zijn geplant. Dit is een kleine stap in de goede richting, maar compenseert natuurlijk niet de CO2 uitstoot van alle woningen met een MUNT Hypotheek. Dat is een uitdaging die wij graag samen met u aangaan. Helpt u mee?
 

Compenseer uw CO₂ uitstoot

Samen met Land Life Company bieden wij u de mogelijkheid uw steentje bij te dragen aan het planten van 100.000 bomen binnen twee jaar. Daarmee maken wij echt een verschil en dat doen wij graag samen met u!

Met nog geen € 50,- per jaar compenseert u de CO₂-uitstoot van uw huishouden. Voor dat bedrag planten wij zo’n vijftien bomen. Uiteraard kunt u ook lager of hoger inzetten en zoveel extra bomen laten planten als u wilt. Bij ons kunt u kiezen uit vier opties:

1 Kies uw bedrag

Bent u enthousiast geworden over dit unieke initiatief? Klik op het huisje met het bedrag van uw keuze en draag gemakkelijk via iDEAL bij aan een beter leefklimaat voor alle toekomstige generaties.

Heeft u nog vragen over dit initiatief? Neemt u dan contact met ons op via info@munthypotheken.nl

40.445
Aantal bomen geplant
6.276
ton CO2 compensatie na 40 jaar
81,56
Herbebossing in aantal voetbalvelden