LIJFRENTE ZORGT VOOR
EXTRA TOETSINKOMEN

Lijfrente-uitkeringen die u in de toekomst ontvangt, kunnen wij als inkomen meenemen. Daardoor helpt een lijfrentepolis mee bij het rondkrijgen van de hypotheek. Pak uw lijfrenteverzekering erbij en bereken hier welk bedrag aan extra inkomen u mag meenemen.

Gegevens polis & hypotheek
Polis:
Hypotheek:

Vul a.u.b. eerst alle velden in.

Gegevens lijfrente
Opbouwfase:
maanden
Vul eerst start- / einddatum opbouwfase in.
%
Het ingevulde bruto historisch rendement is hoger dan het maximum van 4%. In het resultaat wordt gerekend met 4%. Er is 0 ingevoerd als bruto historisch rendement. Dit is niet toegestaan
Opgebouwd kapitaal per
Uitkeringsfase:
Vul eerst datum laatste periodieke premie in. Let op: de startdatum van de uitkering ligt vóór de pensioendatum, de einddatum van de uitkering is uiterlijk tot pensioendatum.
Vul eerst de startdatum en looptijd van de hypotheek in. Let op: de duur van de uitkering is niet gelijk aan de looptijd van de hypotheek, het kan zijn dat de uitkering niet wordt meegenomen in het toetsinkomen. Dat is ter beoordeling van MUNT.
%
De ingevulde rekenrente is hoger dan het maximum van 3.45%. In het resultaat wordt gerekend met 3.45%. Er is 0 ingevoerd als rekenrente. Dit is niet toegestaan.

Vul a.u.b. eerst alle velden in.

Resultaat
Opgebouwd kapitaal per
Periodieke uitkering per
Jaarlijks inkomen uit lijfrente

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.