Relatiebeheerder Hypotheken

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? En dat bij een organisatie die bruist van energie en innovatie? Zoek niet verder! MUNT Hypotheken is een jonge, dynamische organisatie, gevestigd op een unieke locatie in het bruisende hart van Den Haag. Hier werken we met elkaar aan het mooiste hypotheekbedrijf van Nederland. Spreekt jou dit aan? Dan willen we jou in ons team!

Stap binnen in de wereld van MUNT Hypotheken: dé onstuitbare kracht achter de transformatie van de Nederlandse hypotheekmarkt. Sinds onze oprichting in 2014 verstrekken we hypotheken met de solide steun van pensioenfondsen en institutionele beleggers. Vanaf de start met de ambitie om helderheid en eerlijkheid te brengen in de complexe hypotheekwereld. Razendsnel zijn we binnengestormd in de top 10 van hypotheekaanbieders. MUNT Hypotheken is het enige, échte alternatief voor de grootbanken en verzekeraars. Onze missie? De beste hypotheekaanbieder van Nederland zijn.


Wat jij gaat doen

Jouw rol is heel veelzijdig, want je hebt uiteenlopende en verschillende belangrijke werkzaamheden. Je gaat je allereerst bezighouden met onze klanten die een extra aflossing doen op hun hypotheek. Jij gaat onderzoeken waar het geld hiervoor vandaan komt en of de herkomst past bij het klantbeeld. Daarnaast ga je je ook bezighouden met onze klanten die een betalingsachterstand hebben of verwachten. Je begeleidt onze klanten naar een oplossing door goed naar ze te luisteren. Daarnaast ga je je bezighouden met verschillende werkzaamheden op het gebied van portefeuillebeheer, bijvoorbeeld als iemand zijn woning wil verhuren of als een leningnemer overlijdt.

Je bent voor de klant het gezicht van MUNT en voor je klant sta je altijd klaar. Je bent vrij om binnen bepaalde kaders zelfstandig besluiten te nemen maar natuurlijk zijn je collega’s er voor je als je wilt overleggen. Daarnaast help je mee aan het verder opbouwen van de afdeling om verbeteringen in het proces of werkwijze door te voeren. Tot slot heb je een signaleringsfunctie om de kwaliteit van onze portefeuille te bewaken.

Onze doelstellingen

Wij hebben een helder doel: de beste hypotheekaanbieder van Nederland zijn door transparantie en innovatie. We koesteren onze toegankelijke organisatie en de levendige bedrijfscultuur die ons uniek maakt en vinden het belangrijk om deze te behouden terwijl we groeien. Groei betekent voor ons niet alleen in omvang toenemen, maar zeker ook in kwaliteit verbeteren. Dus jou beter maken in je werk, of dat nu werkwijze of vaardigheden en kennis betreft.

Jouw profiel

 • Beschikt over een afgeronde MBO opleiding of hoger.
 • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol binnen of buiten de bancaire
  sector.
 • Uitgebreide kennis van en ervaring in de hypotheeksector.
 • In het bezit van WFT Basis en Hypothecair krediet, of bereid om deze snel te behalen.
 • Ervaren in klantcontact en klantgericht werken, met de klant altijd op de eerste plaats.
 • Beschikt over ervaring in CDD en kennis van WWFT, wat wordt gezien als een sterke pre.
 • Intelligent, communicatief vaardig en empathisch; sterk in zowel de relatie als de inhoud.
 • Ambitieus en gedreven om dagelijks persoonlijk en professioneel te verbeteren.
 • Teamspeler die ook comfortabel zelfstandige besluiten neemt.
 • Bereid om 40 uur per week te werken.

Wat wij bieden

 • Een dynamische rol in een jong, maar ervaren en ambitieus bedrijf.
 • Een competitief salaris met moderne arbeidsvoorwaarden.
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkelingsplannen.
 • Een gezellig en hecht team in een prettige werkomgeving.
 • Dagelijkse, tot in de puntjes verzorgde gezamenlijke lunch.
 • Leuke events zoals de jaarlijkse Mystery Trips, maandelijkse borrels, teamuitjes, en ons
  legendarische kerstdiner.

Hoe solliciteer je?

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Stuur je motivatiebrief en cv naar werkenbij@munthypotheken.nl. Voor vragen over de functie kun je ook contact met ons
opnemen via dit e-mailadres of bellen naar 070-406 67 13. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deel deze vacature

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.