MUNT Stamppotparty

Donderdag 18 januari vond de MUNT Stamppotparty plaats. Met een ruime keuze aan lekkere stamppotten hebben wij met u het 'Het jaar van het onafhankelijk advies' ingeluid. Het was een smaakvolle avond met een pittige twist, want de vermakelijke en altijd uitgesproken Maxim Hartman trakteerde ons op zijn ongezouten mening en scherpe humor! Als afsluiting van de avond zijn er tijdens het prachtige 'Madurodam by night' mooie prijzen gewonnen. 

Wij kijken terug op een heel mooi event en wat ons betreft is er een nieuwe traditie geboren. De derde donderdag van januari: De MUNT Stamppotparty in Madurodam; de start van het nieuwe hypotheekjaar! En dat doen we natuurlijk met u. Daarom hebben wij alvast de nieuwe datum geprikt voor de volgende Stamppotparty: 16 januari 2025. Zet deze alvast in uw agenda!

Natuurlijk hebben wij de avond vastgelegd. Wilt u de avond nog eens herbeleven of kon u er niet bij zijn? Bekijk de 'aftermovie' en foto's!


Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.