MUNT Hypotheken
geen abracadabra


Zo simpel is het!

MUNT Hypotheken maakt het simpel. Vanaf de start van MUNT in 2014 komt dit tot uiting in ons product, proces en onze communicatie. Want een hypotheek is gewoon een lening voor je huis en geen abracadabra.

Steven Kazàn en Jamie Kames
Net als hypotheken wordt ook magie vaak gezien als iets wat complex is. Het is niet transparant, moeilijk te doorgronden. Steven en Jamie laten ons zien dat het allemaal niet zo ingewikkeld is! 

Kaartenhuis challenge voor adviseurs

Steven “tovert” snel een kaartenhuis tevoorschijn. Toch lijkt Jamie niet onder de indruk. Dat kan beter! Onze relatiemanagers rijden door het land en stellen MUNT adviseurs op de proef. Gewapend met een MUNT Kaartenspel en stopwatch zoeken ze deelnemers voor de challenge: bouw zo snel mogelijk een kaartenhuis. Daar zijn natuurlijk mooie prijzen mee te winnen! Om de twee weken wint de adviseur die op dat moment de snelste tijd heeft een mooie prijs!

Op deze pagina zijn binnenkort de snelste tijden te zien en een compilatievideo van de adviseurs die de uitdaging aan zijn gegaan.
 

Uw collega's verslaan? Klik hier om u op te geven!

Top 3 Snelste Tijden Kaartenhuis Challenge

Meegedaan aan de kaartenhuis challenge? Bekijk hieronder de top 3 snelste tijden. Chris van Elk van De Hypotheker Lelystad was de winnaar van de eerste periode.

 

1.     0:28 - Annelies Bol - De Hypotheker Dordrecht Centrum 

2.     1:05 - Perry Brouwer - Freek Hypotheek Amersfoort

3.     1:39 - Edwin Beukers - Beukers Hypotheken

MUNT acceptatie tips

Wij maken het u graag zo simpel mogelijk. Daarom hebben we een aantal handige tips en interessante informatie voor u verzameld waardoor u nog makkelijker een MUNT Hypotheek aanvraagt.

Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden voor tussentijdse wijzigingen tijdens het aanvraagtraject? En hoe zit het nu precies met de MUNT Verhuisregeling of met de Desktop Taxatie?


Lees het op deze pagina!

Makkelijke taal, ook voor uw klant!

Wij vinden simpele en heldere taal belangrijk. Even geleden hebben wij daarom ons rente- en hypotheekaanbod herschreven. Daardoor is het nóg duidelijker welk aanbod MUNT doet. 

Om het nog makkelijker te maken hoeft het renteaanbod niet meer te worden ondertekend en zijn de SEPA-machtiging en het verlengingsvoorstel verplaatst naar het hypotheekaanbod.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.