MUNT Hypotheken
Gewoon samen

Ik wil een hypotheek voor
de aankoop van een huis

U wilt een nieuw huis kopen. Misschien heeft u zelf al uitgezocht wat u maximaal verantwoord kunt lenen. Het kan ook zijn dat u uw droomhuis al heeft gevonden en midden in de onderhandelingsfase zit. In ieder geval regelt u bij MUNT Hypotheken samen met uw adviseur eenvoudig een hypotheek die het beste bij u past. 

Wat kan ik maximaal lenen?

Regel hier binnen 30 seconden uw persoonlijke rente-aanbod. Hierin ziet u al precies de maandlasten voor uw nieuwe woning. Voorkom onnodige verrassingen en neem uw berekening mee naar uw adviseur.

Voordelen voor u
U betaalt automatisch minder rente na aflossen
U lost zonder kosten af met uw eigen geld
U profiteert van dalende rente totdat u passeert
U betaalt geen opslag op uw aflossingsvrije lening

Onze rentetarieven

Kies voor optimaal voordeel met een hypotheek van MUNT Hypotheken. Zo betaalt u nooit extra opslagen op de rentetarieven die u hier ziet. Zelfs niet als u een deel aflossingsvrij leent. Veel hypotheekaanbieders brengen u daarvoor wel extra kosten in rekening. Ook betaalt u direct minder als u door aflossen in een lagere risicoklasse terecht komt. Daar hoeft u niets voor te doen.

Meer hoeft een hypotheek niet te kosten. U heeft al een MUNT Hypotheek met NHG vanaf:

5 jaar
1,26%
10 jaar
1,35%
15 jaar
1,55%
20 jaar
1,67%
25 jaar
1,80%
30 jaar
1,90%

Tarieven per 1 juli 2020

Vind een adviseur

MUNT Hypotheken werkt samen met een groot netwerk van onafhankelijke adviseurs. U vindt er hier vast een die bij u past.

Kunnen wij verder nog iets voor u doen?

Hypotheekleek

Een huis kopen is een spannend avontuur. Financiële zaken, moeilijke termen, allerlei documenten die gelezen en ondertekend moeten worden. Ga naar www.hypotheekleek.nu om alles alvast uitgelegd te krijgen als voorbereiding op het adviesgesprek met de adviseur.