Perspectiefverklaring

De Perspectiefverklaring
Uw klant kan bij MUNT een hypotheek aanvragen met de Perspectiefverklaring. Dit kan voor hypotheken met en zonder NHG. De enige voorwaarde is dat uw klant minimaal 1 jaar voor hetzelfde uitzendbureau in Nederland werkt. Met de Perspectiefverklaring wordt het huidige inkomen van uw klant (meestal) volledig meegenomen als toetsinkomen. 

Uw klant vraagt de Perspectiefverklaring kosteloos aan bij het uitzendbureau waar hij of zij werkt. De perspectieftaxateur kijkt naar de arbeidsmarktpositie en verdiencapaciteit van uw klant. Als deze positief worden beoordeeld, ontvangt uw klant de Perspectiefverklaring. Deze stuurt u samen met de werkgeversverklaring en een recente salarisstrook naar ons op.

De aanvraag voor een Perspectiefverklaring duurt gemiddeld 3 tot 4 weken. Na afgifte is de verklaring 6 maanden geldig. In deze periode moet de hypotheekaanvraag goedgekeurd zijn. Meer informatie over de Perspectiefverklaring vindt u op www.perspectiefverklaring.nl.
 


Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.