Veelgestelde vragen

Kan ik als zelfstandig ondernemer een MUNT Hypotheek krijgen?

Ja, dat kan. Voor het bepalen van het inkomen uit uw onderneming hebben wij een inkomensverklaring nodig. De inkomensverklaring geeft een financieel overzicht van de onderneming en de toegepaste correcties met als uitkomst een inkomen. Dit inkomen nemen wij voor 100% mee in het toetsinkomen. In onze hypotheekgids vindt u een overzicht van de belangrijkste voorwaarden die wij aan uw onderneming stellen.

Voor hypotheken met NHG kunt bij elke door NHG geaccepteerde rekenexpert terecht.

Voor hypotheekaanvragen zonder NHG accepteert MUNT alleen inkomensverklaringen die afkomstig zijn van de door ons geautoriseerde rekenexperts:

Raadhuys Tax Legal Accounting
Verlengde tolweg 2B
2517JV ‘s-Gravenhage
T: 070 – 335 13 69
E: info@raadhuys.eu

Zakelijk Inkomen
Kon. Wilhelminalaan 21
3818 HN Amersfoort
T: 085 – 489 05 21
E: info@zakelijkinkomen.nl

Zowel u als uw adviseur kunnen een inkomensverklaring aanvragen. U ontvangt dan een opgave van de documenten die nodig zijn voor het vaststellen van het inkomen. Na ontvangst van alle documenten en informatie wordt de inkomensverklaring binnen 5 werkdagen verstrekt. Uw adviseur stuurt deze vervolgens naar MUNT samen met de andere documenten die nodig zijn voor de acceptatie van uw hypotheek.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.