whitepaper arbeidsongeschiktheid

Bepaalde gebeurtenissen in het leven, zoals werkloosheid, relatiebeëindiging en overlijden, kunnen van invloed zijn op de betaalbaarheid van hypotheeklasten. Omdat een hypotheek in het algemeen voor een langere periode wordt afgesloten, is het belangrijk met een aantal scenario’s rekening te houden. Daarom hebben we een onafhankelijke onderzoekspartner, meer dan duizend Nederlanders met een hypotheek laten ondervragen op het thema arbeidsongeschiktheid.

Dit onderzoek naar arbeidsongeschiktheid is één van de manieren om huizenkopers bewuster te maken van de impact die bepaalde levensgebeurtenissen kunnen maken op die betaalbaarheid. De verantwoordelijkheid ligt voor een groot deel bij de consument zelf, maar ook de hypotheekadviseur en de geldverstrekker kunnen een belangrijke rol spelen en een helpende hand zijn.

We hebben de belangrijkste resultaten van het onderzoek voor u gebundeld in een whitepaper.

Klik hier om het whitepaper te downloaden.


Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.