Huurinkomstenverklaring

Voor het bepalen van het inkomen uit verhuur kan het zijn dat MUNT een Huurinkomstenverklaring nodig heeft. In de Hypotheekgids vindt u een overzicht van de belangrijkste voorwaarden die MUNT Hypotheken aan het inkomen uit verhuur stelt. De Huurinkomstenverklaring geeft aan welk bedrag meegenomen kan worden. MUNT neemt dat inkomen voor 100% mee bij de hypotheekaanvraag.

De aanvraag voor de Huurinkomstenverklaring voor MUNT kunt u aanvragen via Raadhuys.
Wanneer u inlogt en een aanvraag indient, krijgt u de keuze tussen een Inkomensverklaring of een Huurinkomstenverklaring voor MUNT. Vervolgens kunt u hier alle documenten uploaden en de voortgang van de aanvraag volgen.

Aan de aanvraag voor een Huurinkomstenverklaring zijn kosten verbonden. De kosten van de Huurinkomstenverklaring bedragen €250 exclusief BTW per verhuurd object. Deze betaalt u rechtstreeks aan Raadhuys. MUNT Hypotheken heeft geen invloed op deze kosten en geen financiële belangen met het kantoor.


Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.