De desktop taxatie

MUNT accepteert de Calcasa Desktop Taxatie voor bijna alle aanvragen. We leggen u graag uit welke voordelen dat oplevert.Waarom is de Calcasa Desktop Taxatie nuttig?
U en uw klant beschikken over de marktwaarde voordat MUNT de aanvraag behandelt. Bovendien treedt er geen vertraging in het proces op bij tegenvallende Calcasa-waarden of wanneer toch een volledige taxatie nodig is. U weet veel sneller waar u aan toe bent.

Hoe wordt de Calcasa Desktop Taxatie verwerkt?
Calcasa biedt naast het Calcasarapport ook de Calcasa Desktop Taxatie aan. Voor alle aanvragen vervangt de Calcasa Desktop Taxatie het Calcasarapport.

Hoe vraag ik de Desktop Taxatie aan?
Dit kan via desktoptaxatie.nl. Nadat u op "MUNT" klikt, vult u een aantal gegevens in. Daarna toetst Calcasa of het onderpand in aanmerking komt voor hypotheekverstrekking op basis van onze criteria. Vervolgens beoordeelt een fysieke taxateur of hij het eens is met de afgegeven Calcasawaarde. De kosten van de Calcasa Desktop Taxatie voor de klant zijn € 95,00 en worden voldaan via een iDeal betaling. U heeft binnen vier werkuren het rapport.

Wat als Calcasa geen Calcasa Desktop Taxatie af kan geven?
Dan is volledige taxatie nodig, net als voorheen.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.