MUNT Hypotheken
Gewoon samen

Ik heb rekeningen die betaald moeten worden, waar kan ik dat doorgeven?

Stater verzorgt de administratie van uw MUNT Hypotheek. U kunt de rekeningen die betaald moeten worden uit uw bouwdepot naar Stater sturen. Dan kan eenvoudig en snel via MijnHypotheekOnline of de MijnHypotheekOnline app (klik hier om de app te downloaden in de App Store (IOS) en klik hier om de app te downloaden in de Google Play Store (Android)). U kunt er ook voor kiezen de rekeningen per brievenpost te sturen naar:

MUNT Hypotheken
T.a.v. bouwdepots
Postbus 2687
3800 GE AMERSFOORT

Heeft u vragen over uw bouwdepot? De afdeling Bouwdepots is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 op telefoonnummer 033 – 454 64 99 of via e-mail muntbouwdepot@stater.nl.

Bekijk hier ook onze handige tips bij het gebruik van uw bouwdepot.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Vind een adviseur

MUNT Hypotheken werkt samen met een groot netwerk van onafhankelijke adviseurs. U vindt er hier vast een die bij u past.