Veelgestelde vragen

Ik heb rekeningen die betaald moeten worden, waar kan ik dat doorgeven?

Stater verzorgt de administratie van uw MUNT Hypotheek. U kunt de rekeningen die betaald moeten worden uit uw bouwdepot naar Stater sturen. Dan kan eenvoudig en snel via MijnHypotheekOnline of de MijnHypotheekOnline app (klik hier om de app te downloaden in de App Store (IOS) en klik hier om de app te downloaden in de Google Play Store (Android)). U kunt uw declaraties ook sturen naar muntbouwdepot@stater.nl of de rekeningen per briefpost te sturen naar:

MUNT Hypotheken
T.a.v. Bouwdepots
Postbus 2687
3800 GE AMERSFOORT

Heeft u vragen over uw bouwdepot? De afdeling Bouwdepots is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 op telefoonnummer 033 – 454 64 99 of via e-mail muntbouwdepot@stater.nl.

Bekijk hier ook onze handige tips bij het gebruik van uw bouwdepot.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.