Veelgestelde vragen

Wat bedoelt MUNT met: het tarief is tijdelijk alleen beschikbaar voor bestaande klanten?

Onder bestaande klanten verstaan wij, klanten met een bestaande MUNT Hypotheek waarbij het leningnummer ongewijzigd blijft én klanten die gebruik maken van de verhuisregeling.

Soms zijn er buckets niet beschikbaar voor nieuwe klanten. Dit is een tijdelijke maatregel en wordt veroorzaakt door het extreem grote aantal aanvragen. MUNT Hypotheken verstrekt hypotheken met geld van institutionele investeerders zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Investeerders kunnen bij MUNT heel gericht investeren in bepaalde risicoprofielen (‘buckets’). De interesse vanuit onze investeerders is onverminderd groot, maar in extreme marktomstandigheden kan het aantal aanvragen zo groot zijn, dat we soms tijdelijk zijn uitverkocht.

Voor bestaande klanten verandert er dan helemaal niets. Zij kunnen uit alle tarieven kiezen als zij hun MUNT Hypotheek willen verlengen of verhogen. 
 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.