MUNT Hypotheken
Gewoon samen

Ik heb geen declaratieformulier ontvangen. Hoe kan ik dat ontvangen?

Als u een bouwdepot heeft bij MUNT Hypotheken, dan ontvangt u ongeveer twee weken na het passeren bij de notaris uw declaratieformulier. Nadat de lening in beheer is genomen stuurt Stater u namens MUNT Hypotheken het formulier toe. Vanaf dat moment kunt u uw declaraties insturen. Heeft u vragen over uw bouwdepot? De afdeling bouwdepots is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 033-4546499 of via e-mailadres MuntBouwdepot@stater.nl.

Online uw declaraties inleveren
MUNT Hypotheken maakt het mogelijk om online uw declaraties in te dienen. Ga naar MijnHypotheekOnline om daarvoor in te loggen. Ook kunt u via MijnHypotheekOnline de gegevens van uw lening inzien. Nadat uw lening in beheer is genomen, ontvangt u per post een brief met daarin een toegangscode. Na aanmelden via de instructies vermeld in deze brief, kunt u inloggen en online uw declaraties indienen. De verwerking van declaraties die ingediend zijn via MijnHypotheekOnline is sneller dan via een papieren declaratieformulier.

Bekijk hier ook onze handige tips bij het gebruik van uw bouwdepot.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Vind een adviseur

MUNT Hypotheken werkt samen met een groot netwerk van onafhankelijke adviseurs. U vindt er hier vast een die bij u past.